Sommerland syd lukket excortguide

18.19 en anmeldelse om, at en fem-årig dreng var faldet ud af en forlystelse og havde brækket det ene ben, så vi rekvirerede straks en ambulance. Børnene er ikke spændt fast, og drengen hoppede selv af, inden turen var slut. Nu kan konkursboet gøres op, og oprydningen endelig begynde. Nu lever Sommerland Syd kun i minderne. Torsdag arbejder Lokalpolitiet i Aabenraa videre med sagen, ligesom Teknologisk Institut skal undersøge forlystelsen. Meget berørt, søren Rask Larsen peger på, at man i sommerlands-branchen er afhængig af, at juli går godt. Engang var det glade, forventningsfulde børnestemmer, der fyldte luften. Forlystelsen passes af en medarbejder, der sætter turen igang og stopper den igen og har ikke tidligere været udsat for, at et barn er hoppet af i utide, siger Anders Hansen. Sommerland Syd har alle de godkendelser, der skal til, tilføjer han.

Se billederne: Sommerland: Sommerland syd lukket excortguide

Han sætter nu sin lid til, at konkursboet bliver behandlet hurtigt, så medarbejderne kan få udbetalt deres løn via Lønmodtagernes Garantifond. Investor glippede, som en sidste udvej har Søren Rask Larsen den seneste tid forhandet med en mulig investor. Tinglev: Politiet valgte her til aften at lukke en kørende forlystelse i Sommerland Syd, efter at en fem-årig dreng brækkede benet i den.

Videos

Bangbros - Forget Cleaning, Sommer Isabella, And Show Jmac Your Assets.

Sommerland syd lukket excortguide - Sommerland

Tre års forsøg på atter at skabe liv i Danmarks sydligste forlystelsespark, Sommerland Syd i Terkelsbøl ved Tinglev, var mislykkedes. En oprydning, der kommer til at vare mindst et halvt. Uheldet i aften var dog langt fra så alvorligt som dem, der er sket i andre forlystelsesparker. Den sønderjyske turistattraktion Sommerland Syd indgav i dag sin konkursbegæring.

Uheld lukker forlystelse: Sommerland syd lukket excortguide

Nok var porten låst, men uden opsyn og sommerland syd lukket excortguide med langt til nærmeste nabo har det været et slaraffenland for tyve og unge lømler med hang til ræs og trang til ødelæggelse. 18 kom det endelige afsalg, og her stod det klart, at parken ikke kan udbetale løn til de ansatte. Hastigheden ligger på mellem to og fem km/t, og børnene var ad to omgange på banen, inden turen slutter. Hvin kappedes med grin. Men ambulancen var så langt væk, at familien valgte selv at køre drengen til sygehuset, siger vagtchef Anders Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Jeg er meget berørt af det. Drømmen druknet i tre våde somre. Vi havde sat alt ind på, at dette skulle lykkedes både økonomiske og arbejdsmæssigt.

Om sommerland syd lukket excortguide

Se alle indlæg af sommerland syd lukket excortguide →

En kommentar til “Sommerland syd lukket excortguide”

  1. OBS: Denne historie er. Lukker : To uger. Sommerland Syd indgav i.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *